Perge-Épker Építőanyag webáruház ajánló
Ügyfélszolgálat, kapcsolat.
Ügyfélszolgálat
& Kapcsolat
ÁSZF, szállítás és garancia.
ÁSZF Szállítás
& Garancia
Termék kereső
 Kosár A kosár üres! PénztárPénztár
 • Bezár
Perge-Épker Építőanyag webáruház
© Perge-Épker Építőanyag webáruház   2013 Minden jog fenntartva!   Tel: +36 (30) 291-0201Generator: AktivPortal
Top termékek
Értékeljen minket!Tudástár
2021-02-09 : Vakolás, betonozás hideg időben

Mit is tekinthetünk hideg időnek?

         

Betonozási szempontból hideg időnek nevezzük Magyarországon, általában október közepétől, április közepéig tartó időszakot, amikor három nap átlag hőmérsékleti maximuma nem haladja meg a +15 C°-ot! Ennél még pontosabban, a téli betonozás minősége érdekében a legfontosabb teendőket, az éjszakai minimum hőmérséklet alapján, az alábbi hőmérsékleti fokozatokkal határozhatjuk meg:

 

I. Fokozat, +5 és 0 C° között.

A betont meleg vízzel javasolható keverni, úgy, hogy a bedolgozási hőmérséklet tömegbetonoknál (alapok, 30-40 cm-nél vastagabb szerkezetek) esetén +5 C° felett, normál szerkezetek (födémek, lépcsők, pillérek, áthidalók esetében amelyek legalább 15- 25 cm szerkezeti vastagságúak) + 10 C° felett legyen. Az elkészült szerkezetet védeni, takarni szükséges fólia-terfil-fólia rétegekkel. Alkalmazható hőszigetelő lemezekkel történő borítás is.

 

II. Fokozat, 0 és -5 C° között.

A betonkeveréket +5 %-al magasabb cementadagolással (ezek lehetnek magas hőfejlődésű és/vagy gyorskötő cementek), meleg vízzel (maximum +55 C°-os) és fagyásgátlószer adagolással, kell keverni. A keverék előállításához fagyott adalékanyagot felhasználni nem szabad. A bedolgozási hőmérséklet tömegbetonoknál +5 C° normál szerkezeteknél +10 C° feletti legyen. Az elkészült szerkezetet kihűlés elleni védelmét tömegbeton esetén hőszigetelő takarással, normál szerkezetek esetén fűtéssel szükséges biztosítani. Ebben a hőmérsékleti tartományban javasolt a kötőanyag mennyiség gondos számolása.

 

III., Fokozat, -5 és -12 C° között.

-5 és -12 C° közötti hőmérséklet tartományban nem javasolt a munkavégzés, mert csak különleges intézkedésekkel biztosíthatóak a feltételek. Ebben a hőmérséklet tartományban már jelentős szilárdság csökkenéssel számolhatunk. Ha mégis a betonozás mellett döntünk, akkor, a betonkeveréket +10% magasabb cement-adagolással, meleg vízzel és előmelegített adaléka-nyaggal, fagyásgátló és képlékenyítő szer adagolásával kell elkészíteni. A bedolgozási hőmérséklet tömegbetonoknál +8 C°, a normál szerkezeteknél +12 C° felett legyen. A munkahelyen, a betonozás előtt a zsaluzat és a vasszerelés előmelegítéséről, fagymentesítéséről, hó és jégtelenítéséről gondoskodni kell. Az elkészült szerkezetet vastag hőszigetelő takarással (nádpadló vagy két fóliaréteg közötti többrétegű geotextília vagy filc takarással) kell védeni, és a szerkezet fűtéséről gondoskodni szükséges. A fűtés időtartama tömegbetonok esetében 3 napon keresztül, normál szerezetek esetében 5 napon keresztül indokolt.

 

IV. Fokozat -12 C° alatt.

Alapvetően kerülni kell a betonozást! Ha ez mégis elkerülhetetlen, a fentiek betartásán túl a szerkezet megvédésére helyezzünk még nagyobb figyelmet, a hőszigetelés hatékonyabbá tételével érhetünk el kielégítő megoldást!

---sakret.hu---

2020-03-05 : Mi az esztrich, nem azonos az aljzatbetonnal?

Mi az esztrich, nem azonos az aljzatbetonnal?!

Az esztrichek aljzatképző anyagok, amiknek a rétegvastagsága kb. 1-8 cm, maximális szemcseméretük pedig 4-8 mm között van. Hasonló feladatokra alkalmazható (úsztatott rétegrend, 4-5 cm vastag fogadófelület burkolatok alá, szintkiegyenlítés több cm vastagságban stb.), mint a betonok, viszont ha már 10 cm vagy annál vastagabb aljzatra van szükségünk már beton kell alkalmaznunk. Szemcseméretük 8 mm-től indul, ezért belső vázuk nagyobb és nagyobb vastagságokra alkalmazható.

                                      A képre kattintva megtekintheti választékunkat!


2014-03-31 : Folyékony fólia használata

Folyékony fólia használata a fürdőszobában, felhasználási lehetőségek és tippek

Nincs is annál idegesítőbb, amikor a frissen festett fürdőszoba falain a beázás nyomait felfedezzük. Ekkor két lehetőségünk marad. Reménykedünk, hogy kiszárad, nyomtalanul eltűnik, és ez csak egy egyszeri alkalom volt, vagy kezdjük előröl a munkát és most egy kicsit nagyobb figyelmet fordítunk a vízszigetelésre. Optimista olvasóinknak jelezném, hogy az első megoldás nem feltétlenül a leghelyesebb. Legjobb ebben az esetben is előre gondolkodni és még a burkolási munkálatok előtt beszerezni egy adag folyékony fóliát, ami a burkolat alá kenve segíthet, hogy az ilyen eseteket elkerüljük.

A folyékony fóliát sajnos csak kevesen alkalmazzák, pedig a fürdőszobákban a burkolat alá kenve megakadályozza a kisebb vizesedés okozta károkat, ráadásul a használata sem bonyolult. Vakolt és gipszkarton falakat is könnyen vízzáróvá varázsolhatunk vele. Kifejezetten ajánlott minimum egy réteg folyékony fólia használata a társasházak, olyan lakások esetében, ahol könnyen megtörténhet a beázás. Ajánljuk a Sorifex 1K rugalmas folyékony fólia használatát, amelyet kifejezetten belső térben való felhasználásra alakítottak ki.
Vizes diszperziós kötőanyagú, oldószermentes, egyenletes felületet képező „modern” termék. Rugalmasságának köszönhetően sokáig megőrzi vízszigetelő képességét, felhasználása nem igényel adalékokat. Van azonban pár aranyszabály, amit érdemes betartani a folyékony fólia felkenése előtt.

 • A folyékony fóliát a burkolat felhelyezése előtt kell felvinni, soha nem szabad a burkolatra kenni! 
 • Elsősorban belső vízszigetelésre ajánljuk. (Bár egyes gyártók termékeiket alkalmasnak tartják külső vízszigetelésre is.) 
 • Felhordása előtt a felület legyen por-, és zsírmentes. 
 • Erősen vizesedő helyeken 2-3 réteget is felvihetünk. 
 • Érdemes flexibilis ragasztót és fugaanyagot használni hozzá 

Tipp:
Két réteg felhordása között minimum 4-5 óra száradási időt hagyjunk a folyékony fóliának. Az utolsó réteg legalább egy fél napot száradjon, mielőtt elkezdenénk burkolni!
Ahogy a világon semmi, úgy a folyékony fólia sem jó mindenre. Sajnos az épület hiányos szigetelését és az ebből adódó vizesedést nem lehet vele megszüntetni. Sőt, kifejezetten nem ajánljuk erősen vizesedő falakhoz. Víznek gyakorta kitett helyekre sem javasoljuk a használatát, nem alkalmas a zuhanytálca vagy a kád oldalának szigetelésére. Ezekre a helyekre a szakemberek elsősorban kétkomponensű vízszigetelő anyagok használatát javasolják.

Tipp:
A folyékony fólia hígítása attól függ, hogy milyen felületen kívánjuk használni. Ezt mindenképpen konzultáljuk meg szakemberrel!


--kemikalrt.hu--


2013-10-03 : A gipszkarton tulajdonságai
Miért érdemes gipszkartonból épülő szerkezetet választani?
 • Mert a gipszkarton nem éghető anyag. Éghetőségi besorolása A2. Azon túl, hogy a gipszkarton lap nem ég, a gipszmagban kristályos formában megkötött víz egy esetleges tűz esetén „beépített tűzoltóként viselkedik”, a gipszmagból elpárolog, és ez a vízgőz lassítja a szerkezet mentén a tűzterjedést.
 • Mert a gipszkarton nagyon jó helyiség-klimatizáló tulajdonságokkal rendelkezik. A gipszmag nagy mennyiségű párát képes befogadni, ezzel csökkentve a nyári időszakban a lakóhelyiségek páratartalmát. Ugyanakkor a téli, száraz fűtési szezonban a párát visszaengedi a helyiség levegőjébe, amitől hőérzetünk javul.
 • Mert a gipszkarton környezetbarát. Fő alkotói: a 12 rétegű karton, a gipsz és a víz természetes anyagok, sem előállításuk, sem beépítésük nem szennyezi a környezetet. Sőt, a keletkező hulladék környezetkímélő elhelyezése sem okoz gondot.
 • Mert a gipszkarton szerkezetek jó hanggátlási tulajdonságúak. A gipszkarton válaszfalak és álmennyezetek, valamint a bennük elhelyezett URSA által gyártott ásványgyapot szigetelések segítségével jól gátolható a léghangok terjedése, és az egyéb, teherhordó szerkezetektől hang-lágy anyaggal elválasztott válaszfalak a testhangok okozta rezgéseket sem továbbítják.
 • Mert jó hőszigetelő szerkezetek építhetők belőle. A közüzemi díjak optimálisra csökkentése ma már nagyon fontos az új otthont építők, a lakásukat bővítők vagy felújítók számára. Elsősorban a tetőterek kialakításához tudunk hőszigetelési szempontból előnyös szerkezeteket ajánlani, de a URSA egyéb hőszigetelő termékeivel kiegészítve mindenki nagyon gazdaságosan üzemeltethető otthont teremthet önmaga számára.
 • Mert a gipszkarton felületek jó közérzetet biztosítanak. A már korábban említett páraháztartás-szabályozáson túl a gipszkartonnak az a jó tulajdonsága is megvan, hogy átveszi a belső tér hőmérsékletét, emiatt a falfelület nem sugároz hideget, így a helyiséget nem érezzük hidegebbnek, mint amit a szobai hőmérő mutat.
 • Mert költség- és időtakarékos. A szárazépítés sokkal kevésbé időjárás-érzékeny, mint a nedves építési technológiák, így akár télen is elkészíthetők egy új lakóépület belső válaszfalai, álmennyezetei. Ugyanakkor a gipszkarton rendszer fajlagos ára is alacsonyabb a hagyományos építési rendszerekénél.
 • Mert a tévhittel ellentétben a gipszkarton jó teherbíró. A gipszkarton lapok a statikus terheket nagyon jól viselik, így a hozzájuk tartozó, megfelelően kiválasztott dübelek segítségével négyzetméterenként akár 50 kg-ot is „ráakaszthatunk” a gipszkarton falra. Bátran felszerelhetjük rá a konyhaszekrényt!
--rigips.hu--

2013-09-05 : Néhány szó a különböző vakolatokról!

Néhány szó a különböző vakolatokról!


Az utólagos homlokzati hőszigetelő rendszerek
a 70-es évek elején jelentek meg Magyarországon.
Ezek a bevonatok még ma is hibátlanok.


A hőszigetelő rendszerek használatával a jelentős energia megtakarításon túl a belső terekben kellemesebb hőérzet biztosítható.

A vakolatokhoz Magyarországon az elmúlt néhány évig többnyire akrilát diszperziót használtak.

Az akrilátos vakolatok elterjedését és használatát az a tény indokolja, hogy magas minőségükkel nagyon hosszú élettartamot biztosítanak (40 éves bevonatok még a mai napig hibátlanok). Igen jó tapadó képességgel rendelkeznek különböző ásványi és nem ásványi felületeken is. Színezéséhez a szervetlen vasoxid pigmenteken kívül divatos fényálló szerves pigmentekkel is színezhető. Kis vízfelvételűk miatt növelik a bevonat élettartamát. Piszkolódási hajlamuk csekély.

Az akrilátos vakolatokon kívül léteznek szilikát és szilikon vakolatok.

Ezek a műszaki megoldások néhány előnyös tulajdonságuk mellett számos hátrányos jellemzőket is mutatnak.

A szilikát vakolatok ásványi felületen jól tapadnak és kiemelkedő páraáteresztő képességgel rendelkeznek. Praktikusan éghetetlenek. Az akrilátos vakolathoz képest nehezebben feldolgozható sűrűsödésre hajlamos bevonat. Színezésére csak és kizárólagosan szervetlen pigmenteket lehet használni, tehát tiszta élénk színek ezzel a megoldással nem érhetőek el. További korlátozó tényező a relatíve magas ára.

A szilikon-gyanta alapú vakolatok csekély vízfelvétellel bíró, igen jó páraáteresztő képességgel rendelkező vízlepergető bevonatok.   Igen magas ára miatt elterjedése korlátozott. A színezésére csak kevés számú pigment használható. A felület hidrofób tulajdonsága miatt a piszkolódási hajlama vitatott.

A fenti megoldásokon kívül egyes gyártók hidrofóbizáló szilikon adalékot is szoktak használni az akrilátos vakolatokba. Ez a megoldás nem tévesztendő össze a szilikon-gyantával, mivel a szilikon adalék idővel a felületről lekopik.

A szilikon-és szilikátvakolatok előnyös tulajdonsága a jó páraáteresztő képessége, ami a polisztirol lapra történő felhordásnál nem érvényesül. Ezeket a vakolatokat légáteresztő kőzetgyapotra érdemes felhordani.

Összességében mindhárom vakolat típus élettartama megfelelő formula és alkalmazástechnika esetén azonos.

Máriássy Erika,

vegyészmérnök - igazságügyi szakértő   

---------- A Kemikal Rt. hírlevele nyomán. --------


2013-08-27 : Falra kent festékek: olcsó hús, híg lé

Falra kent festékek: olcsó hús, híg lé

A falfestékekre fokozottan igaz a mondás, mely szerint olcsó húsnak híg a leve. Míg a legolcsóbb típusokból a teljes fedés eléréséhez igen sokat kell felhasználnunk, addig a jó minőségűekből meglepően kevés is elegendő.

Alapvetően háromféle beltéri fafesték közül választhatunk: vehetünk hagyományos mészalapú festékeket, diszperziós típusokat, gyantás-, illetve műanyag alapú festékeket. „A klasszikus, mész alapú falszínezők nagy előnye a fertőtlenítő hatás, ezért inkább kamrákat, külső helyiségeket festenek vele. Az előnyök sora azonban a fertőtlenítő hatással ki is merült, hiszen a mészfesték nehezen színezhető, ha valamilyen árnyalatot akarunk adni neki, rengeteg festékanyagot kell hozzáadnunk.

 

Festés és fertőtlenítés

Ennek oka a mész maró hatásában keresendő” - magyarázza Lehőcz Kata lakberendező, majd folytatja: „Ezért is lesz a végeredmény mindig jóval világosabb, mint a bekevert alapanyag.” Készre kevert, négyliteres mészfestéket már ezerkétszáz forintért vehetünk, ezt azonban kétszer-háromszor kell felkennünk, literje pedig nagyjából hat-hét négyzetméternyi felület egyszeri átkenésére elegendő.


Áruházi trükközés

A diszperziós festékek családja, színskálája a mészalapúakkal szemben borzasztóan széles, árukat pedig alapvetően minőségük határozza meg; az akciós, gazdaságos, látványosan olcsó diszperziós festéktől nem sokat várhatunk. A minőségi eltérésre jól következtethetünk abból, hogy mennyire csöpög, mennyire takar az adott festék. Barkácsáruházakban, hipermarketekben már ezerötszáz-kétezer forintért is vehetünk tizenhat literes vödrös festéket. Ez a mennyiség nagyjából arra elegendő, hogy egy előzetesen lealapozott, átlagos belmagasságú, harminc négyzetméteres szobát egyszer átfesthessünk vele.

 

Ha már felbontottuk, egy éven belül használjuk is el!

Sokszor márkásabb termékeket is lehet kapni akciós áron, nagyjából ugyanennyiért. Az akciós termékek vásárlásával azonban vigyázni kell, mert előfordulhat, hogy az áruházak azért akcióznak, mert az adott termékből sokat rendeltek, és félő, hogy nyakukon marad. Ezek a termékek ugyanis általában két évig őrzik meg minőségüket, de bontatlan gyári csomagolásban három-négy évig használhatók. A másik probléma is ebből adódik: onnantól kezdve, hogy a festékek levegőt kapnak, azaz gyári csomagolásukat megbontják, romlásnak indulnak. Ebben az állapotukban nagyjából fél-egy évig tarthatók el. Előfordul az is, hogy a polcokon lévő termékeket a dolgozók előzetesen már megbontották, és a dobozokat egyenként megsarcolva vízzel hígították vissza. Így azonban már nem lesz ugyanolyan színű a festék, mint a más időpontban vásárolt termék, vagy a javítófesték.

 

Olcsó, de sok kell belőle

Egy festék árába azt is bele kell kalkulálni, hogy az olcsóbb termékek csöpögnek, nem terülnek jól, így lassabban halad velük a munka. Emiatt jóval több idő szükséges felvitelükhöz, és takarítani is napokig kell, használatuk után. Ez pedig a munkadíjon, házi használat esetén pedig a szabadnapok számán látszik meg.Színtartósság és kiadósság

A színkódos színkeverés nagy előnye, hogy azonos bázisfestékbe ugyanazokat a színanyagokat keverve akár évek múltán is azonos árnyalat produkálható. Persze csak jó minőségű festék esetén. A jobb festékek, például a Dulux, a StoColor, Sefra vagy a Platinum, de még a Héra vagy a Trilak is kapható az aktuális divathoz igazodó trendszínekben. Ezek színeit a gyártók évek múlva is garantálják.

 

Csak maradjon meg a színerősség...

Probléma viszont, hogy évek elteltével már a falon lévő szín lesz más, mint volt eredeti állapotában. A festékek színtartóssága nem egyforma, mert az ultraviola-sugárzás különböző mértékben fakítja az árnyalatokat. Itt mutatkozik meg az egyes termékek közti különbség: a színtartóbb típusok öt literje általában öt-hatezer forinttól indul. Ezekből a típusokból viszont tízliternyi is elegendő egy harminc négyzetméteres, előzőleg lealapozott helyiségre. Ez nagyjából feleannyi, mint amennyi a gyengébb minőségűekből szükséges.


Csúcsfestékek csúcs áron


 
A műanyag- és műgyanta alapú festékek a csúcsminőséget képviselik, tökéletesen moshatók, selyemfényű, magasfényű falfelületet is elő lehet állítani velük. A műgyantás festékek további előnye, hogy segítségükkel strukturált alapú, „tükörglettelt” vagy csillámló falfelületet készíthetünk. Ezek a termékek a jó minőségű diszperziós festékeknél is jobban bírják a strapát, teljes mértékben UV-állók, az eredeti felület évek elteltével is tökéletesen javítható. Az ilyen termékek litere viszont kétezer forintnál is drágább, miközben a gazdaságos festék tizenhat literjéért sem kérnek el ennyit. Az ár-érték arány persze merőben más, hiszen a műgyantás festék két litere nyolcszor akkora felületre is elég, mint ugyanannyi, gyengébb minőségű. Sőt, tekintve, hogy a jó minőségű diszperziós festékekből a nem gyárilag készre keverteket magunknak kevertetjük, öt literért már tizenhárom-tizenötezer forintot is elkérhetnek. Ez esetben egy liter diszperziós festék nagyjából háromezer forint, miközben a nagyon drága, extra minőségű latex festékek litere kétezer forintból is kijön.

„A zselés festékek még a műgyantásoknál is drágábbak, literjük öt-hatezer forint. Ezekkel azonban olyan márványmintát, vagy antikolt, fényes vagy selyemfényű felületet lehet produkálni, amit hagyományos festékkel soha” - mondja Lehőcz Kata. Strukturált, de matt felületet egyébként hagyományos festékekkel is elő lehet állítani, akár összegyűrt újságpapír segítségével is. Ugyanezt „tudják” a különböző szivacshengerek, amelyek fel-, vagy leszedik a festékrétegeket. Fényes felületet azonban csak műgyantás és latex festékekkel lehet előállítani.

Alap az alapozó

A legdrágább festékből is irdatlan mennyiséget kenhetünk teljesen feleslegesen a falra. Lélegző alapozó használatával azonban sokat spórolhatunk: ez az anyag olyan selymes felületet biztosít, amelyen a színező réteg csúszik. Másrészt a fal sem a festéket szívja magába, hanem az alapozót. Emiatt típustól függően elegendő lehet akár egyetlen rétegben fölkenni a festéket. Igazán jó minőségű, drága festéket tehát csak így éri meg venni. Ötliternyi, jó minőségű alapozó nagyjából egy harminc négyzetméteres helyiség kifestéséhez elegendő. Az olcsó festékek olcsó alapozójának litere pár száz forint kerül (de több is kell belőle), a jobb minőségű, öt-hatezer forintos, ötliteres festékek alapozóját pedig nagyjából ugyanennyiért, öt-hatezer forintért mérik. A csúcsfestékek alapozója nemritkán nyolc-tízezer forintba kerül. Használatukkal viszont feleannyi színes festékre lesz szükség. Fontos, hogy míg diszperziós, vagy mészalapú festékre felvihető gyantás vagy latex alapú festék, addig ez fordítva csak újraalapozással működhet, ugyanis a gyantás felületről lepereg a diszperziós festék. Egy finom csiszolás és az alapozó használata azonban ezt a gondot is megoldja.
 
--fogyasztok.hu--2013-07-18 : By CE, hello DoP, avagy mi is az a teljesítménynyilatkozat?
         2013. július 1-től megváltozott az építési termékek
                                        minőségtanúsításának rendszere az Európai Unióban.
2013. július 1-től megváltozott az építési termékek minőségtanúsításának rendszere az Európai Unióban. A régi 89/106/EG irányelvet felváltó 305/2011 rendelet szigorúbb, kötelező érvényű szabályozás.

Ennek megfelelően a gyártók a korábbi EK megfelelőségi nyilatkozat helyett gyártói teljesítménynyilatkozatot – angol rövidítéssel DoP – adnak ki, mely tartalmazza a termék legfontosabb műszaki jellemzőit, és a gyártói nyilatkozatot, mely szerint a termék teljesítménye megfelel a nyilatkozat szerinti teljesítménynek.

A teljesítménynyilatkozatot nyomtatva, vagy elektronikus úton (pl. internet) kell közzétenni. A nyilatkozatot annak a tagállamnak a nyelvén vagy nyelvein kell rendelkezésre bocsátani, amelyben a terméket forgalmazzák.

A teljesítménynyilatkozat bevezetésével a korábbi előírás szerint alkalmazott szállítói megfelelőségi nyilatkozatok hatályukra vesztik, de a már kiadott szállítói megfelelőségi nyilatkozatokat az előírás szerint 10 évig kell megőrizni. Érvényességi idejükig hatályosak viszont az Építőipari Műszaki Engedélyek, így a például több terméket továbbra is ez alapján hoznak forgalomba.


--baudoku--


2013-05-29 : Új arculat a Poli-Farbe-nál

TV-kampánnyal és új arculatta próbálja erősíteni piaci pozíciót a festék piacon a Poli-Farbe.

Egyrétegű és cseppmentes – ez a legfőbb üzenete annak a reklám szpotnak, amelyet a Poli-Farbe készíttetett kategóriateremtő beltéri falfestékének, a Platinumnak az idei szezonra. Az évek óta zsugorodó festék szektor forgalmának 70 százalékát három nagyvállalat adja, közülük a Poli-Farbe az egyetlen magyar tulajdonban lévő gyártó cég.

 

A bócsai vállalat az Ipsos tavalyi reprezentatív piackutatása alapján döntött úgy, hogy fiatalosítja arculatát és a televízióban is népszerűsíti legfőbb márkáját. A kutatás eredményei szerint a festék színét döntően nők választják ki, a Platinum minőségével szignifikánsan többen elégedettek, mint más márkával, s rendkívül elfogadott a vásárlók részéről, hogy a hazai tudásra épülő Platinum színeit magyar virágok, növények jelölik. A tv-szpot ennek megfelelően a fiatal nőkhöz szól, s egyedi módon, a márkát jól megkülönböztetve bukkannak fel benne a virágmotívumok.

 

A Poli-Farbe a TV2-t és kábelcsatornáit választotta a kampányhoz, de célzottan megjelent egyes kiemelt nézettségű műsorokban is, így például az Eurovíziós Dalfesztivál fináléjában az MTV-n, illetve a Bajnokok Ligája döntőjében a Sport Tv-ben. A tv-kampányt online search, social média és PR aktivitások támogatják. A Poli-Farbe frissítette logóját és a Platinum márka csomagolását is az idei szezonra, hiszen stratégiai céljait megvalósítva már nemcsak szakkereskedésekben, hanem barkácsáruházakban is polcra kerül a termék.

 

A Poli-Farbe a reklámszpot készítéséhez meghívásos tenderen választotta ki az ügynökséget, amelyet a Maxus Hungary kreatív koncepciója nyert meg. A Maxus produkciós partnere Visionary 7 volt. Az új Poli-Farbe logót a Made Works készítette. A Poli-Farbe médiavásárló és PR ügynöksége a KRQ Communications.


--mmonline--


Utoljára megnézettek
ÜgyfélszolgálatAkció
Újdonság
Bezár X
Cégadatok:Perge-Épker kft.
Bejegyezve:Fővárosi Bíróság Cégbíróságán
Cégjegyzék:Cg:01-09-566654
Adószám:12219016-2-43
Bankszámla:OTP 11718024-21445949
Telefon:+36 (1) 291-1956
Telefon:+36 (30) 291-0201
Email:info@pergeepker.hu
Kérdezzen, vagy írjon nekünk!
Az Ön neve:
E-mail címe:
Üzenet:
*Spamszűrő:
*Kérem, írja be, hogy milyen nap van ma! (pl: "szerda")

Címünk: 1188 Budapest Vasút u. 58.

Hétfőtől péntekig: 06-15 óráig. Szombaton: 07-12.00 óráig.

Bezár X

FEL